2016-11-22-Alice

En hälsning från Alice.


Vi adopterade Alice (tidigare Fabiola) i mitten av augusti. Den första tiden hade hon sitt eget lilla rum för att hon och vår första katt Stella (också från Kälby), skulle vänja sig vid varandra. Efter första dagen var Alice gosig mot oss människor, men mot Stella var det mycket fräs. Stella har hela tiden varit hur lugn som helst, nästan som om hon förstått att ge Alice tid att komma till ro. 


Efter några veckor avtog fräsandet och nu när ungefär tre månader gått fungerar de bra ihop. De kan busa ihop och ibland blir det riktiga ruscher i hallen. Det är svårt att tro att det är en åldring vi fått hem, för hon är pigg och alert. Alice är väldigt tillgiven mot oss, vill ofta vara nära. Går man iväg väntar hon vid dörren och blir jätteglad när man kommer tillbaka. Hon har  valt badrumsmattan som favoritställe och har även fått en egen korg som hon myser i. Beslutet att ge Alice en chans till en bra ålderdom har vi inte ångrat. Vi är så glada över våra små kissar! 


Hälsningar


Martina, Marie & Mats, Alice & Stella