2017-02-04-Alice

Hälsning från Alice (tidigare Fabiola)


Vi adopterade Alice (tidigare Fabiola) i mitten av augusti. Den första tiden hade hon sitt eget lilla rum för att hon och vår första katt Stella (också från Kälby), skulle vänja sig vid varandra. Efter första dagen var Alice gosig mot oss människor, men mot Stella var det mycket fräs. Stella däremot har hela tiden varit hur lugn som helst, nästan som om hon förstått att ge Alice tid att komma till ro. 


Efter några veckor avtog fräsandet och nu när två månader gått fungerar de bra ihop. De busar och springer efter varandra, ibland blir det riktiga ruscher i hallen. Det är svårt att tro att det är en åldring vi fått hem, hon är så alert och ska vara överallt. Alice är väldigt tillgiven mot oss, vill vara nära hela tiden. Sitter man vid datorn eller läser tidningen ligger hon tätt intill, eller på tidningen. Går man iväg väntar hon vid dörren och blir jätteglad när man kommer tillbaka. Beslutet att ge Alice en chans till en bra ålderdom har vi inte ångrat. Vi är så glada över våra små gummor.   


Hälsningar


Martina, Marie, Mats, Alice & Stella