2017-03-23-Sigge

Hälsning från Sigge:


-Hej Yvonne på Djurhemmet i Kälby!  Jag tänkte vara höra av mig och berätta hur jag har det nuförtiden!

Min älsklingsplats är i fönstret och där ligger jag oftast och sover när Mats och Åsa är borta. Där har jag bra utsikt ut över gatan och över ån.

På nätterna brukar jag först sova hos Åsa men när hon går på toa vid fyratiden på morgonen så går jag över till Mats för och se om jag kan få lite fart på honom för han brukar leka med mig på dagarna med en massa roliga leksaker. Tyvärr har han har aldrig lust att leka kl 4!! Vid halv sjutiden vaknar Åsa så om jag går några varv runt henne och kurrar så högt jag kan så får jag upp henne. Jag har kommit på att det är hon som brukar ge mig maten. -och vilken mat jag får!!! Jag får nog se upp så jag inte blir tjock för jag har nog lagt på mig några hg!

Sen har jag sett att Åsa höll på med nåt på balkongen och igår fick jag gå ut och titta!

-Ujujuj, gissa om det var spännande!! Jag såg folk och bilar och det blåste så det tjöt i öronen!! Jag tordes inte vara där så länge. Nästa gång kanske jag vågar vara ute längre stund??

Så som du ser så har jag det bra nuförtiden men jag undrar var min förra husse är. Ibland går jag fram till dörren och krafsar. Tänkte att de skulle förstå att jag längtar efter honom och vill hem igen. Men det verkar som jag nog får stanna här och det blir nog bra det med också!!


Hälsa alla på Djurhotellet! Jag tittar in hos er i maj när Mats och Åsa ska bort, så tills dess:

-Mjauuu!!