2019-01-30-Kevin

Hej på er.


Nu har jag bott här ett tag. Det funkar rätt bra. Dom som bor här med mig har numera förstått hur jag vill ha det i mitt hem.Det finns inte mycket att klaga på utom att de är morgontrötta när jag vill ha min frukost. Jag löser det med att köra upp min nos mot deras huvuden. När inte det hjälper buffar jag med huvudet. Nästa, steg är att ta en promenad på deras kroppar och det fungerar oftast men inte alltid. Sista utvägen är att jag nyper på låren eller benen en specialare som alltid funkar. Sen får jag ledadom till matskålen så att de skall fatta vad jag vill.

Jag är ute ett par gånger varje dag,.gillar att leka med mina leksaker. Huset är okej sover lite här och där oftast i den största sängen men då får jag trängas med människovarelserna varav den ena låterså konstigt på natten vilket är rätt störande. Jag ger dom som bor här uppmärksamhet varje dag det brukar löna sig med att jag får mycket klappar och kliande.Jag har en älsklingsplats, en stol  framför en lysande skärm med ett litet bord med knappar. Han som låter på natten kommer alltid och stör mig och har fräckheten att ta stolen.  och sätter sig och trycker på knapparna. Hämnden är ljuv, då kliver jag upp på bordet med knappar och läger mig där. Dom som bor här hos mig hälsar.


Kevin, Eila och Lennart