2023-05-19-Molly

Hej,

här kommer en liten rad eller två om vad som hänt med Molly sedan vi träffades..

För snart en månad sedan träffade jag Molly och det var kärlek från första ögonkastet. Redan första natten i sitt nya hem sov hon i sängen bredvid mig och därifrån har det bara gått framåt. Nu sover hon på mitt bröst, talar om när hon vill bli klappad och tittar på Star Wars med mig.

Att hon är 9 år märks inte när hon får sina zoomies eller vill leka, vilket vi gör minst ett par gånger om dagen. Hon är en pratglad dam och jag har börjat förstå vad hennes olika läten betyder, allt från "jag vill ha mat" till "kom och klappa mig"

Hennes lugna temperament, kärlek till gosande och vilja att alltid vara vid min sida är bara några av de saker som gör att vi passar ihop perfekt.

Molly har gjort mitt liv bättre och förhoppningsvis har jag gjort hennes bättre. Från min sida ångrar jag inte en sekund att det blev henne som jag fick ge ett föralltid hem.

med vänlig hälsning

Fredric Solstad & Molly