Oppethus-2019-05-29

Öppet Hus 18 maj 2019

Vi samlades återigen denna soliga men blåsiga lördag för årets upplaga av Öppet Hus. Det var många besökare som kom och tittade på våra katter, passade på att prata med vår personal och medverkande, tog för sig av det hembakta till fikat och av de grillade korvarna som bjöds på i flera spännande smaker. I år hade vår grillmästare även gjort små grillspett som var omåttligt populära!


Vi hade även uppvisning av två får som vår ordförande Marie-Louise Arnell hade med sig, och vår medlem Lena Larsson hade med sig sin kanin. Alla lät sig villigt klappas av våra besökare.


Stefan Rosén från ReDog var med oss och berättade om klinikerna i Eskilstuna och Västerås och hade med sig en uppsjö av kattmat som man kunde välja som vinster i tipspromenaden. Den mat som inte gick åt fick våra katter till sig.


Vi hade även besök av Maria Abrahamsson från Orkidésmycken som var med oss hela dagen och sålde sina populära egengjorda smycken. Hon hade gjort speciella smycken med kattassar på, och på dessa skänkte hon en del av försäljningspriset till oss. Dessa gick åt i rasande fart och sålde slut under dagen! Vår förening fick även ett likadant smycke som Maria skänkte till oss för framtida insamlingar.


Vi vill rikta ett STORT TACK till alla ni som kom och besökte oss, till alla er som hjälpte till både före, under och efter arrangemanget, och till alla våra medverkande gäster! Alla ni tillsammans gjorde denna dag till en härlig dag i kattens tecken med mycket skratt och glädje! Vi ses nästa år igen!